Wall of fame 

Dean

 Hattrick compleet! Na Gust en Siem is ook Dean gescout door FC Eindhoven! Dean is inmiddels druk bezig met is zijn trainingsstage. Wij als voetbalschool willen hem nog heel veel plezier en succes wensen!! 

Gust

 Wederom goed nieuws: ook Gust gescout door FC Eindhoven! Gust is inmiddels begonnen met zijn trainingsstage aan de Aalsterweg. Wij als voetbalschool willen hem nog heel veel plezier en succes wensen!! 

Siem

 Wij zijn het nieuwe voetbalseizoen goed begonnen aangezien wij kunnen mededelen dat Siem is gescout door FC Eindhoven! Wij als voetbalschool zijn supertrots op de ontwikkeling van Siem en wensen hem veel succes bij zijn trainingsstage volgende week! 

Pim

Daar zijn we weer! Naast Rick mag ook Pim stage gaan lopen bij FC Den Bosch! Pim werd eerder al een keer gescout door de KNVB en krijgt nu zijn kans bij een BVO. Wij als voetbalschool wensen hem veel succes bij zijn trainingsstage!!

Rick

Wij zijn het jaar 2021 goed begonnen aangezien wij kunnen mededelen dat Rick is gescout door FC Den Bosch! Wij als voetbalschool zijn supertrots op de ontwikkeling van Rick en wensen hem veel succes bij zijn trainingsstage!!


Des

Met trots kunnen wij mededelen dat Des ook is gescout door FC Eindhoven. Des traint vanaf de zomer wekelijks en heeft zich goed ontwikkeld. Wij als voetbalschool zijn supertrots op de ontwikkeling van Des en wensen hem veel succes bij zijn trainingsstage!! 

Thijmen

Thijmen is gescout door FC Eindhoven. Thijmen krijgt al  maanden priv√©training van de trainers van de voetbalschool. Wij als voetbalschool zijn supertrots op de ontwikkeling van Thijmen en wensen hem veel succes bij zijn trainingsstage volgende week!!

Daan

Met trots kunnen wij mededelen dat ook Daan is gescout door Roda JC . Daan traint al een aantal maanden bij onze voetbalschool en heeft zich goed ontwikkeld! Wij als voetbalschool zijn supertrots op Daan en wensen hem veel succes bij zijn stage !!

Sebastiaan

Met trots kunnen wij mededelen dat Sebastiaan is gescout door FC Eindhoven. Sebastiaan is al bijna een jaar actief bij onze voetbalschool en heeft zich goed ontwikkeld! Wij als voetbalschool zijn supertrots op Sebastiaan en wensen hem veel succes!

Pim

Scoutalert!! Met trots mogen wij vertellen dat Pim als eerste lid van de Voetbalschool Winnaars van Morgen is gescout voor de knvb. Goed gedaan Pim, ga zo door!