Nieuws WVM

3 Weken cyclus RKVV Waalre

Speciaal voor de leden van RKVV Waalre gaan wij maar liefst 3 professionele trainingen verzorgen. De trainingen zullen op zaterdag 20 maart, 27 maart en 3 april 2021 plaats vinden. 


SCOUTALERT

Daar zijn we weer! Naast Rick mag ook Pim stage gaan lopen bij FC Den Bosch! Pim werd eerder al een keer gescout door de KNVB en krijgt nu zijn kans bij een BVO. Wij als voetbalschool wensen hem veel succes bij zijn trainingsstage!! 

SCOUTALERT

Wij zijn het jaar 2021 goed begonnen aangezien wij kunnen mededelen dat Rick is gescout door FC Den Bosch! Wij als voetbalschool zijn supertrots op de ontwikkeling van Rick en wensen hem veel succes bij zijn trainingsstage!!

SCOUTALERT

Met trots kunnen wij mededelen dat Des ook is gescout door FC Eindhoven. Des traint vanaf de zomer wekelijks en heeft zich goed ontwikkeld. Wij als voetbalschool zijn supertrots op de ontwikkeling van Des en wensen hem veel succes bij zijn trainingsstage!!!

Nieuw: kerstvoetbaldag bij sv Valkenswaard. 

Deze speciale kerst editie voetbaldag organiseren wij op zondag 27 december (3e kerstdag) van 12:00 tot 17:30. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via onze website.


 Scoutalert!!

Thijmen is gescout door FC Eindhoven. Thijmen krijgt al  maanden privétraining van de trainers van de voetbalschool. Wij als voetbalschool zijn supertrots op de ontwikkeling van Thijmen en wensen hem veel succes bij zijn trainingsstage volgende week!!


Voetbaldagen nu ook bij voetbalvereniging DBS! 

Het concept van de voetbaldagen bij Sv Valkenswaard is dusdanig opgevallen dat we het nu ook bij DBS mogen gaan organiseren. 


 Scoutalert!!

JA JA daar zijn we weer! Met trots kunnen wij mededelen dat ook Daan is gescout door Roda JC . Daan traint al een aantal maanden bij onze voetbalschool en heeft zich goed ontwikkeld! Wij als voetbalschool zijn supertrots op Daan en wensen hem veel succes bij zijn stage !! Scoutalert!!

Met trots kunnen wij mededelen dat Sebastiaan is gescout door FC Eindhoven. Sebastiaan is al bijna een jaar actief bij onze voetbalschool en heeft zich goed ontwikkeld! Wij als voetbalschool zijn supertrots op Sebastiaan en wensen hem veel succes! 


Zondagochtend training gestart

35 enthousiaste kinderen van allerlei verschillende voetbalverenigingen bij elkaar tijdens de eerste zondagochtend training bij SV Valkenswaard!
Lekker voetballen op Moederdag, wat wil je nog meer? Op naar volgende week!⚽️ 


NIEUW: 12 dagen challenge

In verband met de afgelaste activiteiten vanwege het coronavirus zijn de spelers vanaf maandag 16 maart begonnen met de 12 dagen challenge. Spelers krijgen elke dag een nieuwe voetbaluitdaging waarvoor ze punten kunnen behalen. Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina.


Scoutalert!! 

Scoutalert!! Met trots mogen wij vertellen dat Pim als eerste lid van de Voetbalschool Winnaars van Morgen is gescout voor de knvb. Goed gedaan Pim, ga zo door! 

Vrijdagavond voetbalspektakel AFGELAST

In navolging van de KNVB is op advies van de RIVM besloten dat voetbalspektakel van vrijdag 27 maart noodgedwongen moet worden afgelast. Het spektakel word verplaatst naar een andere datum. Info volgt binnenkort. 


Voetbaldag groot succes 

Voetbaldag 'leven als een prof' bij Sv Valkenswaard was een sportieve, leezame en vooral een hele leuke dag met super veel enthousiaste kinderen!

Proeftrainingen WVM

Wil jij Professionele voetbaltraining? Individuele aandacht van gecertificeerde voetbaltrainers? Vanuit een leuke en uitdagende omgeving? Meld je dan aan voor de Gratis proeftraining! bij SV Valkenswaard!


Samenwerking

Voetbalschool Winnaars van Morgen gaat de samenwerking aan met voetbalvereniging SV Valkenswaard. 

SV Valkenswaard maakt prestatief en recreatief voetbal mogelijk voor iedereen, heeft de sportieve ambitie om optimale prestaties te halen met haar teams en de ambitie een voetbalvereniging te zijn waar iedereen zich thuis voelt. 

Wij starten op vrijdag 4 Oktober op de velden van SV Valkenswaard met het geven van  de proeftrainingen.