Nieuws WVM

Zondagochtend training gestart

35 enthousiaste kinderen van allerlei verschillende voetbalverenigingen bij elkaar tijdens de eerste zondagochtend training bij SV Valkenswaard!
Lekker voetballen op Moederdag, wat wil je nog meer? Op naar volgende week!⚽️ 


NIEUW: 12 dagen challenge

In verband met de afgelaste activiteiten vanwege het coronavirus zijn de spelers vanaf maandag 16 maart begonnen met de 12 dagen challenge. Spelers krijgen elke dag een nieuwe voetbaluitdaging waarvoor ze punten kunnen behalen. Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina.


Scoutalert!! 

Scoutalert!! Met trots mogen wij vertellen dat Pim als eerste lid van de Voetbalschool Winnaars van Morgen is gescout voor de knvb. Goed gedaan Pim, ga zo door! 

Vrijdagavond voetbalspektakel AFGELAST

In navolging van de KNVB is op advies van de RIVM besloten dat voetbalspektakel van vrijdag 27 maart noodgedwongen moet worden afgelast. Het spektakel word verplaatst naar een andere datum. Info volgt binnenkort. 


Voetbaldag groot succes 

Voetbaldag 'leven als een prof' bij Sv Valkenswaard was een sportieve, leezame en vooral een hele leuke dag met super veel enthousiaste kinderen!

Proeftrainingen WVM

Wil jij Professionele voetbaltraining? Individuele aandacht van gecertificeerde voetbaltrainers? Vanuit een leuke en uitdagende omgeving? Meld je dan aan voor de Gratis proeftraining! bij SV Valkenswaard!


Samenwerking

Voetbalschool Winnaars van Morgen gaat de samenwerking aan met voetbalvereniging SV Valkenswaard. 

SV Valkenswaard maakt prestatief en recreatief voetbal mogelijk voor iedereen, heeft de sportieve ambitie om optimale prestaties te halen met haar teams en de ambitie een voetbalvereniging te zijn waar iedereen zich thuis voelt. 

Wij starten op vrijdag 4 Oktober op de velden van SV Valkenswaard met het geven van  de proeftrainingen.